Zondagochtend gevoel

Zondag 21 mei
11 uur in de ochtend
Het weer is een stuk rustiger geworden. Wel grijzen luchten en natte straten.
De regendruppels glinsteren op de pas gepoetste autodaken.
Het was een kort nachtje. De weblog houd me bezig maar ook de voorbereidingen voor de presentatie van aanstaande woensdag.
koffie-0Onder het genot van een espresso nemen we nog alle dingen door, die nog gedaan moeten worden, of waar nog aan gedacht moet worden. Het is nog een leuk lijstje. Bloemen, fotograaf, hapjes, de draaitafel voor de DJ en nog een paar kleine dingen. Zal ik toch vandaag nog maar even langsgaan om alles door te spreken? Of zal ik Pauline, die me helpt bij de organisatie, eerst bellen? Of kan ik beter alvast gaan nadenken over wat ik woensdag wil gaan zeggen? Even snel op het Shespot-forum kijken. Zijn er al reacties? Was het leuk gisteren avond? Heeft iedereen zich vermaakt? En wat hebben ze allemaal nog gedaan, nadat ik de groep verlaten heb om halftwaalf? Het is nu elf uur in de ochtend en waarschijnlijk zijn ze nog niet wakker.
Er staat slechts één reactie: “het was FANTASTISCH”
11 uur in de avond
Het is bijna tijd om naar bed te gaan. Morgen weer een drukke dag. Eerst een paar uur naar de hogeschool, waar ik les geef. De rest van de dag kan ik me dan weer storten op de voorbereidingen van de presentatie van woensdag. Vandaag heb ik de hele dag het Shespot-forum in de gaten gehouden en dan voornamelijk dat ene topic: “Shespotmeeting”. Hoezo internetverslaving? Ik word beloond, vanavond zijn er een aantal grotere verslagen op het forum verschenen. Leuke verhalen om te lezen. Ik kan het niet laten er hier een kort stukje uit te citeren:
“Ik fladder van het ene gesprek naar het andere en ondertussen kijk ik om me heen. Een hand op een schouder, een zoen, een glimlach, geanimeerde gesprekken… Wat een bijzonder gezelschap, wat een warmte, wat een respect! Ik voel een glimlach opkomen vanuit mijn hart. Ja, dít is Shespot ten voeten uit.”
Yes!!!   Daar doe ik het voor ;-))

Dit bericht is geplaatst in Weeklog Volkskrant 2006 met de tags , . Bookmark de permalink.