Het geluid van de voorbereiding

women_incEr klinken vreemden geluiden door het huis. Hele foute muziek gemengd met geschreeuw of gezucht. Ik ben bezig in mijn werkkamer, die op zolder is ingericht. Tonnie vraagt van beneden angstig of alles boven wel goed gaat. Er wordt toch niemand vermoord? Zijn de buren een boom aan het omzagen? Of zijn het geluiden van een dame in de opperste fase van opwinding en genot? Of komt het van de straat?  Nee het komt uit de boxen van mijn geluidsinstallatie. Snel draai ik het volume wat lager. Ik had niet in de gaten dat het geluid zo doordringend zou zijn.

Ik ben aan het werk. Ik bereid me voor op Women Inc volgende week zaterdag 1 december in de Beurs van Berlage. In vol optimisme heb ik de organisatie aangeboden om een workshop te verzorgen namens Shespot. Naast de vele verhalen van vrouwen, de mooie erotic art exposities en het levendige forum bespreekt Shespot ook een rijke verzameling van films. Het zijn er ondertussen al meer dan 80. En natuurlijk speelt erotiek de hoofdrol in deze films. Al zes jaar lang ben ik opzoek naar erotische films, die vrouwen aanspreken. Zowel speelfilms met een goed verhaal en prikkelende scènes, als porno komen aanbod. Regelmatig nodig ik een aantal vrouwen uit om de voorselectie die ik al gemaakt heb bij mij op de bank te komen beoordelen. En dit zijn altijd zeer enerverende middagen. Voor diegene die ze hebben meegemaakt vaak voldoende stof om nog weken over te vertellen met rode konen en veel enthousiasme in de stem.

De workshop, die ik, samen met de hulp van een tiental vrouwen zal gaan verzorgen volgende week zaterdag zal een Shespot-filmmiddag in het groot worden met 75 vrouwen. Er is een panel van deskundigen, waar onder andere Jennifer Lyon Bell in zit. Zij is film regisseur en maakt sexfilms vanuit het vrouwelijke perspectief. Maar we laten ook vijf fragmenten van verschillende sexfilms zien, en de zaal mag stemmen, welke ze mooi, of opwindend, of walgelijk vinden. Ik ben dus in mijn voorraad films gedoken en ben ze weer op nieuw aan het bekijken om de goede selectie te maken. Er komt dus weer heel veel bewegend vlees voorbij met de daarbij behorende geluiden. Dus nu weet je het. Als je ergens vreemde geluiden hoort de komende tijd, stoor me dan niet, want ik ben aan het werk.

Dit bericht is geplaatst in Workshop sexfilms met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Het geluid van de voorbereiding

  1. Eline schreef:

    Avatar van Eline
    Komt heel zachtjes binnenlopen

    Heel vreemd eigenlijk, je vertelde het me al, dat er zo weinig erotische films voor vrouwen zijn.

    Heel veel succes met je workshop!

Reacties zijn gesloten.