over

Liesbet Zikkenheimer

Liesbet Zikkenheimer viert komende week met een feest en een verhalenbundel het eerste lustrum van Shespot, de erotische site voor vrouwen die zij heeft bedacht en ontworpen. Zikkenheimer maakte eind jaren negentig voor Libelle de eerste grote vrouwensite van Nederland en was daarna ook verantwoordelijk voor de internetsites van onder meer Margriet en Viva. Beroep: internet concept ontwikkelaar Hobbies: boten, zeilen, dansen, ontdekkingstochten door steden, Amsterdam, avonturlijke reizen, schilderen, tuinieren

Over de weeklog

Liesbet Zikkenheimer vierde in 2006 het eerste lustrum van Shespot met een feest en een verhalenbundel. Shespot is de erotische site voor vrouwen, die zij heeft bedacht en ontworpen. Zikkenheimer maakte eind jaren negentig voor Libelle de eerste grote vrouwensite van Nederland en was daarna ook verantwoordelijk voor de internetsites van onder meer Margriet en Viva.

Over erotische films voor vrouwen

In dit weblog besteed ik af en toe aandacht aan erotische films voor vrouwen. Maar deze staan her en der verspreid tussen mijn meer persoonlijke stukjes. Vandaar, dat ik ze hier netjes op een rij zet:

Weeklog Volkskrant 2006

Ook mocht ik in 2006 de Weeklog van de Volkskrant bijhouden. Een verslag van zeven dagen. De week waarin Shespot haar vijfde verjaardag vierde. Ook zet ik nog maar eens op een rijtje:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *